Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Koλοκυθοανθοί Μυτιλήνης







Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυριά
Υλικά
25 κολοκυθοανθοί
1 φλυτζ. τσαγιού τρίμματος φέτας
½ φλυτζ. τσαγιού κεφαλοτύρι
½ φλυτζ. τσαγιού μυτζήθρα ξερή
2 κουτ. σούπας δυόσμο
25 μπαστουνάκια λαδοτύρι
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για τηγάνισμα
κουρκούτι: 1½ φλυτζ.  αλεύρι,  1 φλυτζ. νερό, 1 αυγό, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, Ελάχιστο αλάτι, πιπέρι
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπωλ. Φτιάχνουμε το κουρκούτι. Καθαρίζουμε τους ανθούς από τα πράσινα φύλλα και το εσωτερικό τους κοτσάνι, τους πλένουμε και τους στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Γεμίζουμε κάθε ανθό με τη γέμιση και τον κλείνουμε καλά. Βουτάμε στο κουρκούτι ένα ένα και τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου