Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

ΝΗΣΤΙΣΙΜΑ ΚΡΕΜΜΥΔΟΠΙΤΑΚΙΑ


Παραδοσιακά κρεμμυδοπιτάκια
Ν. Αρτάκης Ευβοίας


Υλικά:
• κρεμμύδια ξηρά
• πιπέρι
• δυόσμο
• φύλλο
• ελαιόλαδο
Παρασκευή:
Κόβετε το κρεμμύδι σε μακρόστενες λωρίδες λεπτές, το καβουρδίζετε σε τηγάνι με πολύ λάδι (να βράσουν) και ρίχνετε μέσα το δυόσμο ψιλοκομμένο και το πιπέρι. Παίρνετε φύλλο και βάζετε τη γέμιση (αν θέλετε προσθέτετε και τυρί), τους δίνετε σχήμα τετράγωνο και τηγανίζετε σε ελαιόλαδο. Σερβίρονται ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου