Ενα ταξίδι γεύσεων, από τη Φλώρινα & τον Εβρο, μέχρι την Κρήτη & τη Ρόδο, και από τη Λέσβο και τη Χίο μέχρι την Κέρκυρα και τη Λευκάδα. Συνταγές από ταξίδια και από έρευνα στη Λαογραφία, στα ήθη και έθιμα των Έλληνων.
Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011
συνταγές από τη Σαντορίνη
Ντοματοκεφτέδες
4 ντομάτες
1 κρεμμύδι ξερό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 κουταλιά φρέσκο δυόσμο
2 κουταλιές μαϊντανό
6 κουταλιές φαρίνα
αλάτι, πιπέρι
λάδι για το τηγάνισμα
Κόβουμε τις ντομάτες σε κυβάκια, ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε τα υλικά όλα σε μια λεκανίτσα. Το αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο και μετά τηγανίζουμε κουταλιά-κουταλιά σε καυτό λάδι.
Καλή επιτυχία!!!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου